За центарот

Со цел да се воведат модерни форми на учење на Универзитетот, нови технологии: (интерактивни табли, графички табли, мултимедиумски софтвер и хардвер, аудиовизуелна опрема и друго), како и перманентни обуки на наставници, учители, студенти и ученици од универзитети и училишта во Република Македонија и во странство, се формира Центарот за електронско учење.

 

Телефон: +389 32 550 534

 

Факс: +389 32 390 700

E-mail:Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Адреса: ул. „Гоце Делчев“ 89

 

Пошт. фах 201, 2000 Штип, Р.Македонија