За центарот

Центарот за односи со јавноста редовно ја информира јавноста и осмислено ги презентира информациите и содржините за работата на структурите на Универзитетот „Гоце Делчев“ - Штип. Центарот обезбедува континуирана присутност на точни и вистинити информации за потребите на студентите и пошироката јавност.

Раководител Персонал Оддели Веб на центарот

 

Телефон: +389 32 550 004

   

Факс: +389 32 390 700

   

 E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.  

Адреса: ул. „Крсте Мисирков“ бр. 10-А 

 

Пошт. фах 201, 2000 Штип, Р.Македонија