Одделот за маркетинг и протокол осмислува и дизајнира маркетинг активности, промотивни и рекламни кампањи на Универзитетот и на универзитетските единици. Врши евалуација на извршените активности, подготвува извештаи, дава насоки и предлага корективни акции. Осмислува и дизајнира печатени, аудио и видео реклами, презентации, настапи на Универзитетот и на универзитетските единици. Ја одредува и координира динамиката на медиумското претставување. Подготвува, осмислува и дава поддршка на настаните организирани од страна на Универзитетот.

Видео галерија

 

Контакти

Референт: Дијана Насева

Телефон: +389 32 550 617

E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Адреса: ул. „Крсте Мисирков“ бб, 2000 Штип, Р.Македонија

 


 

Референт:

Телефон:

E-mail:

Адреса: