Раководител

 

Доц. д-р Борка Тушевска

Телефон: +389 32 550 458

E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

 


 

Раководител Персонал Оддели Веб на центарот

 

Телефон: +

 

Факс: +389 32 390 700

E-mail:

Адреса: ул. „Крсте Мисирков“ бр. 10-А 

 

Пошт. фах 201, 2000 Штип, Р.Македонија

Соопштенија: