За центарот

ИТ Центарот при Универзитет "Гоце Делчев" во Штип го планира, имплементира и одржува информатичкиот систем и компјутерската мрежа на Универзитетот, електронската пошта, системот за најавување и регистрирање на вработените и студентите, веб-порталот и заштитата и складирањето на сите податоци.

Раководител Персонал Оддели Веб на центарот

 

Телефон:

 

Факс: +389 32 390 700

E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Адреса: ул. „Крсте Мисирков“ бр. 10-А 

 

Пошт. фах 201, 2000 Штип, Р.Македонија