За центарот

Канцеларијата за кариера е во услуга како на студентите кои бараат работа и програми за пракса, така и на работодавачите кои бараат идни професионално квалификувани кадри.

Оваа канцеларија дава висококвалитетни услуги сврзани со професионалното ориентирање и развој на студентите. Канцеларијата на студентите им нуди практични информации сврзани со нивниот кариерен развој, како што се стратегии за барање работа, подготовка на документи за кандидирање за пракса или работа, интервјуа итн. За оваа цел, најчесто се организираат обуки, семинари на кои често присуствуваат гости-предавачи и работодавачи.  

Раководител Персонал Оддели Веб на центарот

 

Телефон: +389 32 550 084

 

Факс: +389 32 390 700

E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Адреса: ул. „Крсте Мисирков“ бр. 10-А 

 

Пошт. фах 201, 2000 Штип, Р.Македонија