За центарот

Центарот за меѓууниверзитетска соработка ја развива соработката помеѓу универзитетот „Гоце Делчев“ и универзитетите во Република Македонија и во странство. Центарот за меѓууниверзитетска соработка учествува во подготовката, потпишувањето и реализирањето на договорите за соработка, подготвувањето и реализирањето на  програми за размена со други универзитети на наставници, соработници, вработени и студенти, а врши и постојано информирање на единиците на универзитетот за можностите за меѓународна, научна и техничка соработка. Во центарот се подготвуваат обрасци и формулари за успешно аплицирање на институционални меѓународни проекти, а вработените се грижат и  за организацијата и престојот на вработените при патување во странство, како и за престојот на странците на универзитетот.

Раководител Персонал Оддели Веб на центарот

 

Телефон: +389 32 550 843

 

Факс: +389 32 390 700

E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Адреса: ул. „Гоце Делчев“ 89

 

Пошт. фах 201, 2000 Штип, Р.Македонија

 


 

Телефон: +389 32 550 845

 

Факс: +389 32 390 700

E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Адреса: ул. „Гоце Делчев“ 89

 

Пошт. фах 201, 2000 Штип, Р.Македонија