Електротехничкиот факултет со седиште во Радовиш е единствениот факултет од оваа област во регионот на Источна Македонија. Електротехничкиот факултет како технолошко јадро за поддршка на малите и средните бизниси и развивање на нови лаборатории за научноистражувачката работа ќе ви овозможи решавање на најкоплексните проблеми преку изнаоѓање на вистински начини за практична примена на научните откритија.

 

 

Информирај се веднаш, испрати маил на: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.  Димитар Љуботенски – раководител на Студентска служба

Контакт:

Радовиш

студентската служба: Весна Конзулова

 

Телефон: +389 32 550 662 

   

 E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.  

Адреса:  ул. „22 Октомври“ бб 

 

Радовиш - 2420, Р.Македонија

 

Штип 

студентската служба: Иван Јосифов 

 

Телефон: +389 32 550 071    

   

 E-mail:  Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.  

Адреса:  ул. „Крсте Мисирков“ бр. 10-А  

 

Пош. фах 201, Штип - 2000, Р.Македонија

 

Штип

студентската служба: Данче Гркова

 

Телефон: +389 32 550 033

   

 E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите. 

Адреса:  ул. „22 Октомври“ бб 

 

Радовиш - 2420, Р.Македонија

 

Штип 

студентската служба: Билјана Бојаџиска

 

Телефон: +389 32 550 594   

   

 E-mail:  Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Адреса:  ул. „Крсте Мисирков“ бр. 10-А  

 

Пош. фах 201, Штип - 2000, Р.Македонија


 

Секретар/Технички секретар

Даниела Свиркова

Телефон: +389 32 550 650

E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Адреса: ул. „22 Октомври“ бб

 

Радовиш - 2420, Р.Македонија