Во изработка.

Декан

   

E-mail:

 

Телефон:

Продекан

Проф. м-р Ангеле Михајлоски

E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

 

Телефон: +389 32 550 211

 

 
 

 

 

 

Секретар

 

 

E-mail:

 

Телефон:

 

Технички секретар

 

 

E-mail:

 

Телефон: