Студиски програми

 

Студиски програми акредитирани во 2017/2018 година 

 

 

 

За повеќе информации обратете се кај референтите од студентската служба: 

Контакт:

Референт : Влатко Берковски

 

Референт: Јулијана Денкова 

 

E-mailОваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите. 

E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите. 

Телефон: +389 32 550 068

 

Телефон: +389 32 550 082