Факултетот за природни и технички науки обезбедува високи знаења кои се во тесна врска со најсовремените трендови во индустријата и технологијата. Студиските програми на овој факултет и начинот на изведување на наставата, на студентите им овозможуваат стекнување на вештини, знаења и способности кои ќе ги донесат на врвот во современата индустрија.

 

Прв циклус на студии За Факултетот Втор циклус на студии Катедри | Институти Трет циклус на студии Наука | Истражување | Проекти
 
Информирај се веднаш, испрати маил на: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.  Димитар Љуботенски – раководител на Студентска служба

Контакт:

 

Штип

студентската служба: 

Катица Стојчева

Сања Ристова  

 

Телефон: +389 32 550 065

Телефон: +389 32 550 083
 

 E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

 E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Адреса:  ул. „Гоце Делчев“ бр.89


Пош. фах 201, Штип - 2000, Р.Македонија

 


 

Скопје

студентската служба:

Огнен Алексоски

Цветанка Матракоска

 

Телефон: +389 32 550 080

 

Телефон: +389 32 550 129

 

 E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

 

 E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Адреса:  ул. „Александар Македонски“ бр.24

 

Скопје, Р.Македонија

 


 

Кавадарци

студентската служба: Иван Боев                 

Телефон: +389 32 550 074

E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Адреса: ул. „Шишка“ бр.25

 

Кавадарци, Р.Македонија

 


 

Пробиштип

студентската служба: Елвира Павлова  

Телефон: +389 32 550 900

E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

 

 


 

Прилеп

студентската служба:

Наташа Маџоска
 

Телефон: +389 32 550 774

   

 E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

 E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Адреса:  „Леце Котески’’ бб Прилеп

 

Прилеп, Р.Македонија

 

Ана Петровска

Телефон: +389 32 550 050

E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Адреса: Средно хемиско училиште „Орде Чопела“

 

Прилеп, Р.Македонија