Факултетот за природни и технички науки обезбедува високи знаења кои се во тесна врска со најсовремените трендови во индустријата и технологијата. Студиските програми на овој факултет и начинот на изведување на наставата, на студентите им овозможуваат стекнување на вештини, знаења и способности кои ќе ги донесат на врвот во современата индустрија.

Студиски програми

 

Студиски програми акредитирани во 2017/2018 година 

 

 

За повеќе информации обратете се кај референтите од студентската служба: 

Контакт:

Штип

Референт : Катица Стојчева

 

Кавадарци

Референт: Иван Боев

 

E-mailОваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Телефон: +389 32 550 065

 

Телефон: +389 32 550 074

Пробиштип

Референт : Елвира Павлова

 

Скопје

Референт: Огнен Алексоски

  

E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.   

E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Телефон: +389 32 550 900

 

Телефон: +389 32 550 080