За повеќе информации обратете се кај референтите од студентската служба: 

Контакт:

Референт : Владимир Митев

 

Гевгелија

Референт: Павлина Ичева

 

E-mailОваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.  

E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Телефон: +389 32 550 331

 

Телефон: +389 32 550 350

 


 

Скопје

Референт : Огнен Алексоски 

  

E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Телефон: +389 32 550 080