Знаењето е највредно. Заедницата на критички и рефлективни истражувачи, со силно изразена желба за учење, за пренесување и за споделување на наученото носи име Факултет за образовни науки и е силна и инспиративна заедница која е отворена за сите млади луѓе – сегашни и идни студенти кои ги обединува желбата за работа со деца од предучилишна и рана училишна возраст.

 

 

 

Информирај се веднаш, испрати маил на: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.  Димитар Љуботенски – раководител на Студентска служба


 

Контакт:

Штип

студентската служба: Милена Цацкова  

 

Телефон: +389  32 550 062

   

 E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Адреса:  ул. „Крсте Мисирков“ бр. 10-А 

 

Пош. фах 201, Штип - 2000, Р.Македонија

 


 

Струмица

студентската служба: Цонка Чеботарева 

 

Телефон: +389  32 550 578    

   

 E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.  

Адреса: бул. „Гоце Делчев“  бб 

 

Струмица - 2400, Р.Македонија

 

Секретар:

 

Марјан Ристов

Телефон: +389 32 550 182

E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Адреса: ул. „Крсте Мисирков“ бр. 10-А

 

Пош. фах 201, Штип - 2000, Р.Македонија

Технички секретар:

   

 

Бистра Василева-Ушинова

Телефон: +389 32 550 500

E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Адреса: ул. „Крсте Мисирков“ бр. 10-А

 

Пош. фах 201, Штип - 2000, Р.Македонија