Педагошка доквалификација 2014

 

(Правилник за Педагошка доквалификација)  (потребни документи и дневник)

 

Студиска програма на Факултетот за Образовни Науки (2010/2011 г.)

 

 

За повеќе информации обратете се кај референтите од студентската служба: 

Контакт:

РеферентМилена Цацкова

 

Референт:

 

E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите. 

E-mail: 

Телефон: +389 32 550 062

  

Телефон:

 

 


 

Струмица

Референт: Цонка Чеботарева

 

Телефон: +389 32 550 578

   

E-mail:  Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.          

Адреса: бул. „Гоце Делчев“  бб 

 

Струмица - 2400, Р.Македонија