За повеќе информации обратете се кај референтите од студентската служба: 

Контакт:

Референт: Александар Толев

Телефон: +389 32 550 251

E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.">

Адреса: ул. „Крсте Мисирков“


бб Пош. фах 201, Штип - 2000, Р.Македонија