Центар за Е-Учење

Телефон: +389 32 550 534

Факс: +389 32 390 700

E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Веб: http://ceu.ugd.edu.mk/Центар за односи со јавноста

Телефон: +389 32 550 004

Факс: +389 32 390 700

E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Веб: http://cој.ugd.edu.mk/Центар за меѓууниверзитетска соработка

Телефон: +389 32 550 045

Факс: +389 32 390 700

E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Веб: http://cmus.ugd.edu.mk/ИТ центар

Телефон: +389 32 550 800

Факс: +389 32 390 700

E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Веб: http://it.ugd.edu.mk/Центар за квалитет

Телефон: 

 

Факс: +389 32 390 700

E-mail: 

Веб: http://cok.ugd.edu.mk/Центар за доживотно учење

Телефон: 

 

Факс: +389 32 390 700

E-mail: 

Веб: Универзитетски културен центар

Телефон: 

Факс: +389 32 390 700

E-mail: 

Веб: 


Универзитетски спортски центар

Телефон: 

Факс: +389 32 390 700

E-mail: 

Веб: Канцеларија за кариера

Телефон: +389 32 550 755

 

Факс: +389 32 390 700

E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Веб: http://ckr.ugd.edu.mk/


Алумни клуб

Телефон: +389 32 550 755

Факс: +389 32 390 700

E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Веб: http://ckr.ugd.edu.mk/