Раководител на одделот за јавни набавки

Виолета Шаклева

Телефон: +389 32 550 021

E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.Секретар за јавни набавки

Филип Глигоровски

Телефон: +389 32 550 231

E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.


Ирена Рибарева

Телефон: +389 32 550 049

E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.


Референт за јавни набавки

Ивана Авукатова

Телефон: +389 32 550 054

E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.