Наставни центри

Струмица:

Раководител: Проф.д-р Душан Спасов

Телефон: +389 32 550 624

 

E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.            

Адреса: Бул. „Гоце Делчев“ бб

 

Струмица, Р.Македонија

 

Кочани:

 

Технички секретар: Маргарета Алчинова

Телефон: +389 32 550 474

 

Факс: +389 32 390 700

E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Адреса: ул. „Кузман Јосифовски Питу“ бб

(комплекс АСНОМ)

Кочани, Р.Македонија

 

Скопје:

 

Технички секретар: Ивана Шоповска

Телефон: +389 32 550 080

 

Факс: +389 32 390 700

E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.          

Адреса: ул. „Александар Македонски“ бр.24

 

Скопје, Р.Македонија

 

Кавадарци:

 

Референт: Иван Боев

Телефон: +389 32 550 074

 

Факс: +389 32 390 700

E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.                  

Адреса: ул. „Шишка“ бр.25

 

Кавадарци, Р.Македонија

 

Гевгелија:

Технички секретар: Павлина Ичева

Телефон: +389 32 550 035

 

Факс: +389 32 390 700

E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.              

Адреса: ул. „7ми Ноември“ бб

(пионерски дом)

 

Гевгелија, Р.Македонија

Радовиш:

Технички секретар: Даниела Свиркова

Телефон: +389 32 550 650

 

Факс: +389 32 390 700

E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.           

Адреса: ул. „22 Октомври“ бб

 

Радовиш, Р.Македонија

Пробиштип:

Технички секретар: Елвира Павлова

Телефон: +389 32 550 900

 

Факс: +389 32 390 700

E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.               

Адреса: ул. „Миро Барага“ бб

 

Пробиштип, Р.Македонија

Виница:

 

Технички секретар: Сашка Атанасова

Телефон: +389 32 550 850

 

Факс: +389 32 390 700

E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.            

Адреса:

 

Виница, Р.Македонија