Ректорат:

 

Оддел за јавни набавки:

 

Виолета Шаклева

Телефон: +389 32 550 021

 

Факс: +389 32 390 700

E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.              

Адреса: ул. „Крсте Мисирков“ бр. 10-А 

 

Пош. фах 201, Штип - 2000, Р.Македонија


 

Оддел за сметководство:

 

Павлина Спасова

Телефон: +389 32 550 034

 

Факс: +389 32 390 700

E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.              

 

Адреса: ул. „Крсте Мисирков“ бр. 10-А 

 

Пош. фах 201, Штип - 2000, Р.Македонија


 

Кабинет на ректор: 

 

Милкица Миленкоска

Телефон: +389 32 550 002

 

Факс: +389 32 390 700    

 

 E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.                      

Адреса:  ул. „Крсте Мисирков“ бр. 10-А  

 

Пош. фах 201, Штип - 2000, Р.Македонија

 


 

Кабинет на проректори:   

 

Славица Јанева

Телефон: +389 32 550 535

 

Факс: +389 32 390 700    

 

 E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.              

Адреса:  ул. „Крсте Мисирков“ бр. 10-А  

 

Пош. фах 201, Штип - 2000, Р.Македонија

 


 

Кабинет на проректори:

 

Христина Серафимовска

 

Телефон: +389 32 550 010

 

Факс: +389 32 390 700

  

 E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.  

 

Адреса:  ул. „Крсте Мисирков“ бр. 10-А 

 

Пош. фах 201, Штип - 2000, Р.Македонија

 


 

Кабинет на Генерален секретар:

 

Кристина Ѓoрѓиевска

 

Телефон: +389 32 550 003

 

Факс: +389 32 390 700

   

 E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.     

 

Адреса:  ул. „Крсте Мисирков“ бр. 10-А 

 

Пош. фах 201, Штип - 2000, Р.Македонија