Почна првата Меѓународна научна конференција

14.9.2012 – Во пријатна научна атмосфера со еминентни гости, предавачи и научници вчера беше отворена првата Меѓународна научна конференција во организација на Економскиот факултет при УГД....

05/06/2017
Се информираат студентите на прв циклус на студии дека рокот за заверка на парен семестар и пријавување на испити само во Јунска Втора испитна сесија 2017...