Спортски викенд на клубовите на УГД

Богата спортска понуда викендов на клубовите на Универзитет „Гоце Делчев“...

Универзитетскиот кошаркарски клуб пред нов натпревар

Универзитетскиот кошаркарски клуб „Гоце Делчев“, во рамкитe на второто коло од Втората кошаркарска лига на Македонија, го одигра натпреварот со екипата „Неготино“ во Неготино ...

05/06/2017
Се информираат студентите на прв циклус на студии дека рокот за заверка на парен семестар и пријавување на испити само во Јунска Втора испитна сесија 2017...