Започна новата студиска година

17.9.2012 – Денеска со свечен академски час беше означен почетокот на новата академска 2012/2013 година. Во Домот на кулутрата во Штип...

Благодарница за Технолошко-технички факултет

Студентите од трета година при Технолошко-техничкиот факултет, под менторство на м-р Ванѓа Димитријева-Кузманоска, изработија традиционални носии од македонската, влашката и турската култура...

05/06/2017
Се информираат студентите на прв циклус на студии дека рокот за заверка на парен семестар и пријавување на испити само во Јунска Втора испитна сесија 2017...