Свечено отворање на судница

Свечено отворање на судница

 5 години УГД ФМ

5 години УГД ФМ

4 години УГД ФМ

4 години УГД ФМ

     

ТТФ на „Денови на модата 2013“ 

ТТФ на „Денови на модата 2013“

 Универзитетскиот хор го одржа првиот концерт

Универзитетскиот хор го одржа првиот концерт

УГД на Денови на образование и кариера

УГД на Денови на образование и кариера

     

Шест години УГД

Потпишување договор за Еразмус програма

Потпишување договор за Еразмус програма

Посета на министер за земјоделие

Посета на министер за земјоделие

     

Посета на амбасадорот на Италија

Посета на амбасадорот на Италија

Одбележување годишнина од смртта на Гоце Делчев

Одбележување годишнина од смртта на Гоце Делчев

Концерт Етнокореологија

Концерт Етнокореологија

     

Пет години УГД

Пет години УГД 

 Избор на редовни професори

Избор на редовни професори

 Новогодишен концерт на ФМУ 2011

Новогодишен концерт на ФМУ 2011

     

 

Недела на германски филм

 

Прв академски час 2011/2012

Избор на ректор и проректори 

     

 108 години од смртта на Гоце Делчев

 

Патронен празник 2011

 

Соработка со Национален Универзитет од Харков

     

Соработка со Педагошкиот Универзитет Драгоманов 

Прв академски час 2010/2011

Летна концертна турнеја на ФМУ 2010

     

Патронен празник 2010


Свечена академија 2010

Промовирани првите доктори на науки

     

Промовирана химната на УГД


Отворање на „УГД ФМ“

Отворен наставниот центар во  Кавадарци

     

Патронен празник 2009

Наставен центар во Струмица

Наставен центар во Виница

     

Наставен центар во Кочани

Факултетот за информатика во нови простории

 

Свечено отворање на УГД