Проректор за настава

 

Проректор: проф. д-р Кирил Барбареев

Телефон: +389 32 550 010

E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Факс: +389 32 390 700

Проректор за развој , инвестиција и одржување

 

Проректор: проф.д-р Дејан Мираковски

Телефон: +389 32 550 010

E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Факс: +389 32 390 700

 

Референт на кабинет на проректорите

 

тех.секретар: Христина Серафимовска

Телефон: +389 32 550 010

E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Факс: +389 32 390 700