(Видео) Можни се заеднички програми со универзитети во Бугарија

 

Повеќе

 

 

 

(Видео) Потпишан Договор за соработка со Универзитетот „Шенјанг“ во Кина 

 

Повеќе

 

 

Претставници на Мисијата на ОБСЕ на средба со ректорот на УГД, проф. д-р Блажо Боев

 

Повеќе

 

 

(Видео) УГД иницира соработка со универзитетите во Малме и во Нови Сад

 

Повеќе

 

 

УГД претставен на Интернационалната Еразмус + недела на Универзитетот во Грац

 

Повеќе

 

 

УГД и Амбасадата на Италија ќе ја зголемуваат меѓусебната соработка

Повеќе

 

 

Отворена изложбата „Еднаш ние“

 

Повеќе

 

 

УГД и Универзитетот „Мајка Тереза“ потпишаа Договор за соработка

 

Повеќе

 

 

05/06/2017
Се информираат студентите на прв циклус на студии дека рокот за заверка на парен семестар и пријавување на испити само во Јунска Втора испитна сесија 2017...