За повеќе информации обратете се кај референтите од студентската служба: 

Контакт:

Референт : Марјан Марков

 

Референт: Антонио Талевски

 

E-mailОваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.  

E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите. 

 

Телефон: +389 32 550 061 

  

Телефон: +389 32 550 066

 

 


 

Струмица

 

Референт : Цонка Чеботарева

  

E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

 

Телефон: +389 32 550 578