За повеќе информации обратете се кај референтите од студентската служба: 

Распоред групи

ФМН-1 семестар (2015/16)

 

Контакт:

Референт: Стојанче Стојанов 

 

Референт: Мери Манева

 

E-mailОваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Телефон: +389 32 550 078 

 

Телефон: +389 32 550 070