Факултетот за туризам и бизнис логистика е конципиран врз база на студиските програми на водечките европски факултети за туризам, при што се користени и досегашните искуства во нашата земја.  Идите студенти ќе имаат можност да ги изучуваат туризмот и бизнис логистиката, гастрномијата, исхраната и диететиката.  Програмите се усогласени со принципите на Болоњската декларација, со воведување на Европскиот кредит-трансфер систем и современиот начин на организирање на наставата.

Речиси сите студенти во текот на своето образование на Факултетот за туризам и бизнис логистика ќе имаат можност практично да се сретнат со својата професија преку посета на најелитни туристички дестинации во земјата и странство. 

 

 

Информирај се веднаш, испрати маил на: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.  Димитар Љуботенски – раководител на Студентска служба

Контакт:

студентска служба: Владимир Митев

 

Телефон: +389 32 550 331

 

 E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите. 

Адреса:  ул. „Крсте Мисирков“ бр. 10-А 

 

Пош. фах 201, Штип - 2000, Р.Македонија


Гевгелија 

студентска служба: Павлина Ичева

и технички секретар

 

Телефон: +389 32 550 350

 

E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Адреса:  ул. „7ми Ноември“ бб 

 

Гевгелија - 2000, Р.Македонија


Скопје

студентска служба:

Огнен Алексоски

Цветанка Матракоска

Телефон: +389 32 550 080

Телефон: +389 32 550 129

E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

 

 

Скопје

студентска служба: Ивана Шоповска

и технички секретар

Телефон: +389 32 550 365

E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

 


 

Брошури