За повеќе информации обратете се кај референтите од студентската служба: 

Контакт:студентската служба: Васка Здравкова

 

Телефон: +389 32 550 408

   

 E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Адреса:  ул. „Крсте Мисирков“ бб 

 

Пош. фах 201, Штип - 2000, Р.Македонија