Факултетот за информатика дава исклучителен придонес во обезбедувањето на тесно специјализирани кадри кои како специјалисти и експерти се вклучуваат во сите општествени институции и активно го забрзауваат економскиот, научно-технолошкиот и социјалниот развој на државата.

 

 

Информирај се веднаш, испрати маил на: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.  Димитар Љуботенски – раководител на Студентска служба

 

Контакт:

Референт на студентска служба:

 

Валентина Давчева

Телефон: +389 32 55 00 64

E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Адреса: ул. „Крсте Мисирков“ бр. 10-А

 

Пош. фах 201, Штип - 2000, Р.Македонија


Референт на студентска служба:

 

Билјана Бојаџиска

Телефон: +389 32 55 05 94

E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Адреса: ул. „Крсте Мисирков“ бр. 10-А

 

Пош. фах 201, Штип - 2000, Р.Македонија


Технички секретар: Габриела Богатинова

 

Телефон: +389 32 55 01 00    E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Адреса:  ул. „Крсте Мисирков“ бр. 10-А  

 

Пош. фах 201, Штип - 2000, Р.Македонија