Персонал

Доц. д-р Наташа Коцеска

 

Кратка биографија

Телефон: +389 32 550 125
E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Доц. д-р Сашо Коцески

 

Кратка биографија

Телефон: +389 32 550 124
E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Проф. д-р Цвета Мартиновска Банде

 

Кратка биографија

Телефон: +389 32 550 103
E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Доц. д-р Александра Милева

 

Кратка биографија

Телефон: +389 32 550 106
E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

M-р Наташа Максимова

 

Кратка биографија

Телефон: +389 32 550 113
E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

M-р Доне Стојанов

 

Кратка биографија

Телефон: +389 32 550 113
E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

M-р Душан Биков

 

Кратка биографија

Телефон: +389 32 550 135
E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

M-р Александра Стојанова

 

Кратка биографија

Телефон: +389 32 550 123
E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.