За повеќе информации обратете се кај референтите од студентската служба: 

Контакт:

Референт : Васка Здравкова

Телефон: +389 32 550 408

E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Адреса: ул. „Крсте Мисирков“


бб Пош. фах 201, Штип - 2000, Р.Македонија