За повеќе информации обратете се кај референтите од студентската служба: 

Контакт:

Референт

 

Референт:

   

E-mail: 

Телефон:

  

Телефон:

 

 


 

Струмица

Референт: Цонка Чеботарева

 

Телефон: +389  32 550 578    

   

E-mail:  Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.          

Адреса: бул. „Гоце Делчев“  бб 

 

Струмица - 2400, Р.Македонија