За повеќе информации обратете се кај референтите од студентската служба:

 

Контакт:

 

Референт : Александар Толев

Телефон: +389 32 550 251

E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.  Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Адреса: ул. „Крсте Мисирков“

 

бб Пош. фах 201, Штип - 2000, Р.Македонија