За повеќе информации обратете се кај референтите од студентската служба: 

Контакт:


  

Референт : Невенка Ронкова 

 

Кочани 

Референт: Мирјана Максимова 

  

E-mailОваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите. 

E-mail:  Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Телефон: +389 32 550 331

  

Телефон: +389 32 550 069