Студиски програми акредитирани во 2012 година

 

 

За повеќе информации обратете се кај референтите од студентската служба:

Контакт:студентската служба: Катерина Хаџи-Василева

Телефон: +389 32 550 076

E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Адреса: ул. „Крсте Мисирков“ бб

 

Пош. фах 201, Штип - 2000, Р.Македонија