За повеќе информации обратете се кај референтите од студентската служба: 

Контакт:

Штип и Свети Николе

 

Референт : : Иван Јосифов 

 

Кавадарци

 

Референт: Иван Боев

 

E-mailОваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Телефон: +389 32 550 071 

 

Телефон: +389 32 550 074  

 


 

Струмица

 

Референт : : Аница Удовалиева 

 

Струмица

 

Референт: Емилија Пeнева

  

E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.      

E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Телефон: +389 32 550 250  

 

Телефон: +389 32 550 262