Контакт:

Портпарол: Доц.д-р Кирил Барбареев

 

Телефон: +389 32 550 519 

 

Факс: +389 32 390 700

   

 E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Адреса:  ул. „Крсте Мисирков“ бб 

 

Пош. фах 201, Штип - 2000, Р.Македонија

 


 

Раководител на центар за односи со

јавноста: Славе Димитров

 

Телефон: +389 32 550 016

 

Факс: +389 32 390 700

   

 E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.                 

Адреса:  ул. „Крсте Мисирков“ бб 

 

Пош. фах 201, Штип - 2000, Р.Македонија