Правилник за заштитено внатрешно пријавување во институциите во јавниот сектор

 

 

 

Овластено лице на Универзитет Гоце Делчев за прием на пријави доставени заради заштитено внатрешно пријавување

Христина Ампова

Референт во Кабинет на ректор, Раководител на одделот за обука и компетенции и Координатор за ЕКТС во Кабинет на ректор

032-550-073

Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Правилник за заштитено внатрешно пријавување во институциите во јавниот сектор (.pdf)