ИМПРЕСУМ


Главен и одговорен уредник:

Проф. д-р Кирил Барбареев – Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите. 

Уредувачки одбор: 

  • Марија Манева – Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите. 
  • М-р Мартина Николовска – Крстевска – Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите. 
  • М-р Игор Стојанов – Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Техничка поддршка:

  • Кристина Богатинова - Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
  • Игор Ампов - Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите. 

 

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…