Студентите од трета, четврта или последна година на некој од ...
Филолошкиот факултет денес организираше работилница на која се
Yearly Edu Summit 2021 е четиридневен самит кој е организиран од
Факултетското студентско собрание на Факултетот за туризам и ...
Повеќе од 50 студенти од различни факултети при УГД и 10 ...
Факултетот за туризам и бизнис логистика при УГД и Шпаркасе ...

Уметност

Во Галеријата „Безистен“ во Штип на 29.11.2021 год., во 12 часот, ќе биде отворена изложбата „Траги“…
На 17 ноември 2021 г. во 20 часот во Културно-информативниот центар во Скопје ќе биде отворена…
Џез одделот на Музичката академија при Универзитет „Гоце Делчев“ – Штип преку настапот на професорот Сашо…
Џез музичарот Федерико Пасучи одржа мастер клас пред студентите на Музичката академија при УГД. Тој е…
На 15 октомври 2021 г. во 19.30 часот во ликовниот салон на ДЛУБ во Битола ќе…
Професорот Горанчо Ангелов од Музичката академија при УГД учествуваше на Музичко-научна манифестација „Струшка музичка есен“, во…
Страница 1 од 31
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…