Студентите од трета, четврта или последна година на некој од ...
Филолошкиот факултет денес организираше работилница на која се
Yearly Edu Summit 2021 е четиридневен самит кој е организиран од
Факултетското студентско собрание на Факултетот за туризам и ...
Повеќе од 50 студенти од различни факултети при УГД и 10 ...
Факултетот за туризам и бизнис логистика при УГД и Шпаркасе ...

Технологија

Студентите на Универзитетот „Гоце Делчев“ имаат можност да посетат онлајн курс на тема сајбер безбедност. Сите…
Во рамките на заедничкиот проект и иницијатива DIM-ESEE 2, Факултетот за рударство, геологија и нафтено инженерство…
Со цел да биде поблизу до своите студенти и до сите заинтересирани, Универзитетот „Гоце Делчев“ креираше…
Универзитетските медиуми спроведуваат анкета која има за цел да даде слика за потребите и навиките на…
Компанијата Мајкрософт на својата официјална веб-страница го издвои Универзитетот „Гоце Делчев“ како успешен пример за премин…
Факултетот за информатика при УГД учествува на 3D/VR виртуелниот саем „IoT трендови во 2020", што ќе…
Страница 1 од 13
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…