Студентите од трета, четврта или последна година на некој од ...
Филолошкиот факултет денес организираше работилница на која се
Yearly Edu Summit 2021 е четиридневен самит кој е организиран од
Факултетското студентско собрание на Факултетот за туризам и ...
Повеќе од 50 студенти од различни факултети при УГД и 10 ...
Факултетот за туризам и бизнис логистика при УГД и Шпаркасе ...

Наука

По покана на д-р Томас Каспари, директор на докторските студии за медицински науки (PhD) на Приватниот…
Универзитетот „Гоце Делчев“, Штип, заедно со другите европски универзитети, членки на Советот на докторско образование на…
Институтот за применета философија и етика при ФОН на УГД во соработка со Филозофското друштво на…
Водите од Дојранско, Тиквешко и Беровско Езеро се класифицираат во класа 4, која се однесува на…
Универзитет „Гоце Делчев“ – Штип во соработка со Филозофското друштво на Македонија (ФДМ) организираше вебинар на…
И во 2021 година, Универзитетот „Гоце Делчев“ - Штип, како и професорот Рубин Гулабоски од Факултетот…
Факултетот за образовни науки ги промовираше прирачниците „Математика низ игра, збор и разговор“ за деца од…
Страница 1 од 52
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…