Студентите од трета, четврта или последна година на некој од ...
Филолошкиот факултет денес организираше работилница на која се
Yearly Edu Summit 2021 е четиридневен самит кој е организиран од
Факултетското студентско собрание на Факултетот за туризам и ...
Повеќе од 50 студенти од различни факултети при УГД и 10 ...
Факултетот за туризам и бизнис логистика при УГД и Шпаркасе ...
Post by UGD Life
- Фев 21, 2022
Амбасадорката на Романија во Северна Македонија, Адела Моника Аксинте оствари средба со Ректорот на УГД и дел од ...

Hide Main content block

  • Стипендии и конкурси
Во соработка со Македонско американската алумни
Универзитетот „Гоце Делчев“ - Штип врз основа на
Универзитетот „Гоце Делчев“ - Штип врз основа на
Универзитетот „Гоце Делчев“ - Штип врз основа на
Врз основа на Одлука број 03-698/1 од 14.10.2020
Министерството за образование и наука информира
Универзитетот „Гоце Делчев“ - Штип врз основа на
Правниот факултет на Универзитетот „Гоце Делчев“
„Шпаркасе банка“ - Македонија и Steiermarkische
  • 1
  • 2
  • 3

Гледај УГД ТВ!

УГД Живот

  • Последно
Post by UGD Life
- Фев 21, 2022
Амбасадорката на Романија во Северна Македонија, Адела Моника Аксинте оствари средба со Ректорот на УГД и дел од ...
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…