Приказ на предметите според таг: konkursi

Во соработка со Македонско американската алумни асоцијација (МААА) и DCN глобалната мрежа, организира онлајн тренинг - програма која е поделена во пет модули:

Универзитетот „Гоце Делчев“ - Штип врз основа на Еразмус+ универзитетски чартер  бр. 256492-EPP-1-MK-EPPKA3-ECHE распишува Конкурс за Еразмус+ мобилности за академската 2022/2023 година почнувајќи од зимски семестар и тоа за:

Универзитетот „Гоце Делчев“ - Штип врз основа на Еразмус+ универзитетски чартер  бр. 256492-EPP-1-MK-EPPKA3-ECHE распишува Конкурс за Еразмус+ мобилности за академската 2021/2022 година почнувајќи од летен семестар и тоа за:

Правниот факултет на Универзитетот „Гоце Делчев“ објавува повик за трудови во списанието Student's Social Science Journal. Повикот се однесува на сите студенти од додипломски, мастер или докторски студии. Списанието објавува теми од областа на правото, политичките науки и општествените науки.

„Шпаркасе банка“ - Македонија и Steiermarkische Sparkasse во соработка со неколку универзитети во Грац, Австрија, ја промовираа програмата за избор и стипендирање на најдобрите студенти од Македонија кои можат да станат дел од програмата „Best of South East” 2020/2021.

Страница 1 од 14
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…