Студентите на ФТБЛ во хумана акција – „Храна за секој студент“

Факултетското студентско собрание на Факултетот за туризам и бизнис логистика започна акција наречена „Храна за секој студент“.

Оваа акција е мотивирана од пандемијата и неизвесната економска криза, по иницијатива и организација на Славица Ристовска, претседател на Комисија за соработка и комуникација при Студентското собрание на ФТБЛ. Во заедничката соработка со македонската компанија „СТОКОМАК” се подготвени студентски пакети со основни прехранбени производи, со цел подобрување на студентскиот стандард.  Оваа понуда ги вклучува сите кои се дел од Факултетот за туризам и бизнис логистика.

Повеќе информации на линкот: https://youtu.be/ZtnxIngdEvY 

 

Последен пат изменето на Петок, 26 Ноември 2021 10:56
Одбележен под
Share this article
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…