Повик за објавување трудови во Student's Social Science Journal

Правниот факултет на Универзитетот „Гоце Делчев“ објавува повик за трудови во списанието Student's Social Science Journal. Повикот се однесува на сите студенти од додипломски, мастер или докторски студии. Списанието објавува теми од областа на правото, политичките науки и општествените науки.

Повикот и сите информации можат да се најдат на линковите подолу.

ПОВИК (.pdf)

Инструкции (линк)

Последен пат изменето на Вторник, 28 Јануари 2020 14:53
Одбележен под
Share this article
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…