Стипендии и конкурси

Во соработка со Македонско американската алумни асоцијација (МААА) и DCN глобалната мрежа, организира онлајн тренинг -…
Универзитетот „Гоце Делчев“ - Штип врз основа на Еразмус+ универзитетски чартер бр. 256492-EPP-1-MK-EPPKA3-ECHE распишува Конкурс за…
Универзитетот „Гоце Делчев“ - Штип врз основа на Еразмус+ универзитетски чартер бр. 256492-EPP-1-MK-EPPKA3-ECHE распишува Конкурс за…
Универзитетот „Гоце Делчев“ - Штип врз основа на Еразмус+ универзитетски чартер бр. 256492-EPP-1-MK-EPPKA3-ECHE распишува Конкурс за…
Врз основа на Одлука број 03-698/1 од 14.10.2020 година, а согласно со член 186 став 1…
Страница 1 од 23
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…