Можности за пракса преку ИАЕСТЕ Македонија

Организацијата ИАЕСТЕ Македонија и оваа година има отворена можност за студентите да реализираат практична настава во компании и организации низ целиот свет. Можности покрај останатите имаат и студентите на Универзитетот „Гоце Делчев“ во Штип кои се на техничките факултети.

Деталите за повикот можат да се најдат на следниов линк http://iaeste.org.mk/?page_id=3280

Последен пат изменето на Петок, 07 Април 2017 15:42
Одбележен под
Share this article
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…